Home Carti PDF Turistul noptii

[PDF] Turistul noptii

Coperta Carte Turistul noptii

Iti doresti sa citesti cartea Turistul noptii publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Turistul noptii

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Jack Perdu, un talentat muzician din clasa a noua, locuieste impreuna cu tatal sau in campusul Universitatii Yale. Destept si introvertit, Jack isi petrece majoritatea timpului singur, cu nasul intr-o carte. Dar intr-o seara de iarna, un accident periculos ii schimba lui Jack viata pentru totdeauna. Tatal sau il trimite la un misterios doctor din New York, un oras in care Jack n-a mai calcat de opt ani, de cand i-a murit mama. In Gara Centrala, o intalneste pe Euri, o fata care se ofera sa-i arate locurile ascunse ale garii, pe care le cunosc doar adevaratii exploratori urbani. Dar, la opt etaje sub gara, Jack va descoperi mai mult decat sine ascunse si scari misterioase….

Cartea Turistul noptii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.