Home Carti PDF Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi...

[PDF] Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Vol. 1

Coperta Carte Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Vol. 1 publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Vol. 1

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte scrisa de Victor Suvorov face parte din colectia HEXAGON a editurii Polirom. Sub pseudonimul Victor Suvorov, fostul ofiter sovietic de contrainformatii Vladimir Rezun a provocat dezbateri incinse prin uimitoarea sa teza conform careia Hitler a atacat Uniunea Sovietica tocmai in momentul in care Stalin se pregatea sa invadeze Europa pentru a extinde comunismul in tarile occidentale. Amestecul statului in viata particulara a cetatenilor, desfiintarea proprietatii private, precum si consecintele care au decurs din acestea – birocratizarea vietii publice, rapirea libertatii, prin urmare totalitarismul – sunt demascate nu doar ca trasaturi nefaste ale unui anumit tip de societate, ci si ca intentii evidente ale comunistilor rusi. In opinia lui Suvorov, sovieticii, care doreau un conflict international pentru a putea raspandi comunismul in intreaga lume, trebuie considerati adevaratii initiatori ai celui de-al doilea razboi mondial, dar si, intr-un fel, perdantii acestuia, deoarece Stalin nu a reusit sa isi duca pana la capat proiectul expansionist. Cuprins: De ce a refuzat sa onoreze Parada Victoriei?;Cine avea aliati mai buni?;Cum ar fi reactionat Marea Britanie; Cum am luptat cu martienii; Despre tancurile care luau foc; Un manual de conversatie german din… Regiunea Smolensk; Ce fel de tancuri avea Hitler?;Cate ore sunt pana la Ploiesti?….

Cartea Ultima republica. De ce a pierdut Uniunea Sovietica al doilea razboi mondial?, Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.