Home Carti PDF Ultima reverenta

[PDF] Ultima reverenta

Coperta Carte Ultima reverenta

Iti doresti sa citesti cartea Ultima reverenta publicata de Mondoro? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultima reverenta

Editura: Mondoro

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Prietenii domnului Sherlock Holmes vor fi incantati sa afle ca traieste si o duce bine desi oarecum imobilizat de crize ocazionale de reumatism. El a trait, timp de multi ani, la o mica ferma aflata pe campii la opt kilometri de Eastbourne, unde timpul lui se imparte intre filozofie si agricultura. Pe parcursul acestei perioade de odihna, el a refuzat cele mai generoase oferte de a se ocupa de diverse cazuri, fiind hotarat ca retragerea sa sa fie una permanenta. Apropierea razboiului cu Germania l-a facut, insa, sa isi puna combinatia remarcabila de activitate practica si intelectuala la dispozitia guvernului, cu rezultatele istorice care sunt povestite in „Ultima reverenta”. Mai multe cazuri anterioare, care au stat mult timp in dosarele mele, au fost adaugate la „Ultima reverenta” pentru a completa volumul. – John H. Watson, doctor….

Cartea Ultima reverenta PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.