Home Carti PDF Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke

[PDF] Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke

Coperta Carte Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke

Iti doresti sa citesti cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke publicata de Herg Benet? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke

Editura: Herg Benet

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Alexandra, o adolescenta rebela, este trimisa de parinti sa isi petreaca vacanta de vara intr-un sat din Transilvania, pentru a fi indepartata de o iubire considerata imorala. Odata ajunsa in V., ea este atrasa de povestile localnicilor legate de o crima savarsita in urma cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzata de incest si vrajitorie si ucisa in padure. Alexandra porneste pe urmele contesei, hotarata sa afle ce s-a intamplat cu adevarat. Castelul ascunde mistere la fiecare colt… Pe masura ce fapte si personaje stranii ies la iveala, Alexandra isi da seama ca are in comun cu frumoasa vrajitoare mai mult decat si-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secreta si interzisa. Va reusi Alexandra sa salveze aceasta iubire si in final propria viata, sau va avea soarta tragica a Anekei? Doua lumi distincte se intrepatrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate. Un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri…

Cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 1: Contesa Aneke PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.