Home Carti PDF Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias

[PDF] Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias

Coperta Carte Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias

Iti doresti sa citesti cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias publicata de Herg Benet? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias

Editura: Herg Benet

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cel de al doilea volum al trilogiei “Ultima vrajitoare din Transilvania.”Dupa intamplarile petrecute in V., Alexandra incearca sa redevina adolescenta normala de dinainte de a fi prinsa in povestea contesei-vrajitoare. Insa Mathias apare surprinzator la usa ei, aratand cu 10 ani mai tanar si fiind perfect adaptat la decorul si viata de noapte din Bucuresti. Mathias nu este insa singurul care revine… Alexandra se trezeste intr-un triunghi de forte intunecate, iar rapirea Norei, fiica Lorenei, este doar inceputul pentru o serie de intamplari infricosatoare. Pana sa se dezmeticeasca, Alexandra ajunge din nou in satul V., pe care-l gaseste schimbat, cu atmosfera lui tihnita complet evaporata, devenind un fundal pentru crime, iubiri regasite, razbunari. Noi figuri, intunecate si diabolice, isi fac aparitia in miezul povestii. Vor reusi Mathias si Alexandra s-o impiedice pe Aneke sa-si realizeze planurile malefice?Doua lumi distincte se intrepatrund: lumea adolescentilor de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje si pierce-uri, si lumea contesei disparute, cu intrigi de curte si povesti uitate. Un mistery romance in tonuri intunecate despre incest, superstitii, tradari, secrete, legende transmise peste veacuri….

Cartea Ultima vrajitoare din Transilvania. Vol. 2: Mathias PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.