Home Carti PDF Ultimul romantic

[PDF] Ultimul romantic

Coperta Carte Ultimul romantic

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul romantic publicata de Stefan? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultimul romantic

Editura: Stefan

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: … Cezar Fulgeanu se trezi in zgomotul unei motociclete ambalate in draci. Merse la fereastra sa vada vinovatul. Era un tip imbracat in costum de piele, cu plete lungi, curgand pe sub casca. Realiza ca era vorba de o fata si deschise fereastra, sa-i dea niste sfaturi. Motociclista disparu insa, cu un nor de fum si praf in urma-i. Somnul ii pierise complet. Intra in baie, facu un dus si se rase la sange. Intentiona sa iasa in oras, sa-si vada vechii prieteni. Isi alese cu grija hainele, sa fie elegante, dar comode. Opta pentru blugi, pulover subtire geaca si mocasini usori. Se simtea mai usor si mai liber decat in uniforma. in timp ce se imbraca, gandea ca si el beneficia de avantajele tatalui. Avea o garderoba bogata, aparatura electronica la moda, bani destui pentru orice poftea. De cand iesise pe solda, refuzasee bani de la tatal sau. Nu putuse refuza insa si cadourile atractive. Era inca devreme sa deranjeze oamenii veniti de la servici. Tanarul isi mangaie chitara, o acorda si se juca cu o melodie saltareata. Pomi si magnetofonul, sa-si mai aminteasca ce muzica mai asculta cu pri-etenii. Dupa prima piesa, veni cantecul Vino, vino, bruneta mea! in limba franceza. Soaptele adanci, de amor, ii faceau placere. Asculta cantecul pana la capat apoi il puse din nou. Ii trezise mintiri despre Sandra. fata pentru care facuse o pasiune in adolescenta. Inca mai simtea nostalgia dupa zilele ferme-care petrecute cu ea. Sandra se maritase, insa, chiar la terminarea liceului. La finalul cantecului patimas, Cezar inchise magnetofonul. Auzise destul pentru a-si pregati sufle-tul de noi experiente placute. Cobori la parter si se instala Ia telefon. isi scoase agenda de buzunar si incepu sa-si apeleze vechii prieteni. Primul care raspunse. Dan Parau, inginer la 1MGB, era intr-al noulea cer. Il anunta ca se pregatea de casatorie cu pri-etena lui, Nina Novac. – Tocmai tu dai prima lovitura burlaciei noastre? exclama Cezar.- Eu si sunt foarte fericit. Ma asez la casa mea, ca-mi dau a…

Cartea Ultimul romantic PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.