Home Carti PDF Un altfel de jurnal. Iesirea din timp

[PDF] Un altfel de jurnal. Iesirea din timp

Coperta Carte Un altfel de jurnal. Iesirea din timp

Iti doresti sa citesti cartea Un altfel de jurnal. Iesirea din timp publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un altfel de jurnal. Iesirea din timp

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „In genere, traiesc dupa principiul (sanatos, in fond) one day at a time. Fiecare zi e (sau nu e) una din ultimele, dar asta nu se simte direct. O traiesc, voit, ca pe o zi oarecare. Timpul este o explozie de timpuri mari, de timpuri mijlocii, de timpuri mici si infinitezimale, si de goluri de timp absorbante, amestecate esential haotic si la care trebuie adaugate marile, mijlociile, micile false eternitati ale extazului sau ale durerii. Timpul viu e o explozie, o cosmica, incomprehensibila explozie. Imi dau seama ca pentru a trai ai nevoie de energia inconstienta de a astepta ceva, oricat de nedefinit. Cand viitorul inceteaza sa existe propriu-zis (de fapt, el nu exista niciodata, fiind doar presupus), trebuie sa reusesti sa-ti creezi microasteptari. Microasteptari cu aparente vag plauzibile, complet ireale. E greu, din ce in ce mai greu, din ce in ce mai singuratec, din ce in ce mai apasator.“ – Matei Calinescu…

Cartea Un altfel de jurnal. Iesirea din timp PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.