Home Carti PDF Un iubit pe masura

[PDF] Un iubit pe masura

Coperta Carte Un iubit pe masura

Iti doresti sa citesti cartea Un iubit pe masura publicata de House of Guides Publishing Grup? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un iubit pe masura

Editura: House of Guides Publishing Grup

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Barbatul ideal: visam cu toate la el, dar pare atat de greu de gasit… Pentru a te cuibari in sfarsit in bratele lui, fa-ti profilul astrologic amoros, apoi pe al sau, si gaseste aceasta perla rara. Cu ajutorul testelor din carte, defineste-ti asteptarile si prioritatile. Invata sa te cunosti cu adevarat pentru a-l descoperi si recunoaste pe cel care ti se potriveste in toate privintele. Defineste-ti identitatea astrala si stabileste-ti profilul amoros in functie de semnul tau zodiacal. Apoi, analizandu-i fiecare parte a corpului, traseaza portretul-robot al barbatului ideal pentru tine. Trece apoi in revista identitatea astrala ale celor douasprezece semne zodiacale. Fa-ti testul de astro-compatibilitate amoroasa pentru a determina perfecta alchimie astrologica. Confrunta-ti semnele si caracterele, si vei avea toate atuurile pentru a-l dibui pe acel Fat-Frumos caruia ii este scris in stele sa-ti fie un iubit pe masura….

Cartea Un iubit pe masura PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.