Home Carti PDF Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947

[PDF] Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947

Coperta Carte Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947

Iti doresti sa citesti cartea Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947 publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Ma apuca ameteala… ori de cate ori patrund in haosul pe care am reusit sa-l cladesc din hartie, in imediata mea apropiere. Dosare dolofane, pline de maruntisurile carora le-am acordat importanta in diverse momente ale vietii, se invecineaza cu maldare de ziare vechi, pline si ele de nisipul marunt al unor evenimente candva epocale. Cum sa alegi din noianul acesta de hartie innegrita lucrurile care pot rezista timpului…? Ce forma sa dai vraistei adunate in urma ta? — La aceste intrebari, si la multe altele, am cautat sa raspund transcriind si comentand paginile si randurile care mi s-au parut demne de a fi salvate din pletorica mea «arhiva personala»… In toate aceste hartii se ascunde un personaj care-mi poarta numele, dar care ma intriga in multe privinte. Nu voi incerca sa fiu clement sau complezent cu el. Je est un autre, spunea Rimbaud, si, dandu-i perfecta dreptate, pun sub semnul acestui adevar paginile care urmeaza.“ – Petre Solomon…

Cartea Un personaj care-mi poarta numele. Colaj memorialistic 1923–1947 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.