Home Carti PDF Un promotor al noii spiritualitati

[PDF] Un promotor al noii spiritualitati

Coperta Carte Un promotor al noii spiritualitati

Iti doresti sa citesti cartea Un promotor al noii spiritualitati publicata de Scoala Ardeleana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un promotor al noii spiritualitati

Editura: Scoala Ardeleana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: β€žIn tot ceea ce suntem si in ceea ce gandim este mereu vie o istorie trecuta. Privind retrospectiv, am convingerea ca toti venim pe lume cu un rost de indeplinit, cu un sens precis in functionalitatea Universului. Este motivul pentru care suntem dotati cu o anumita zestre nativa si ne nastem in locul si in conditiile adecvate drumului pe care il avem de strabatut in efemera noastra existenta. In cautarea propriului Sine, am inteles ca avem cu totii o sorginte spirituala, ca facem parte integranta din Marele Univers si tot ceea ce ni se intampla, se intampla si in nemarginirea sa. Prin urmare, singura cale de a scrie o istorie fericita la nivel de umanitate este aceea de a trai in acord cu Legea fundamentala pe care se sprijina Universul – aceea a binelui, a zidirii si nu a distrugerii, a respectului pentru natura, pentru demnitatea umana si dreptul natural la viata al tuturor fiintelor. Aceasta este esenta Noii Spiritualitati.β€œ – Dumitru Constantin-Dulcan…

Cartea Un promotor al noii spiritualitati PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.