Home Carti PDF Un sarut la miezul noptii

[PDF] Un sarut la miezul noptii

Coperta Carte Un sarut la miezul noptii

Iti doresti sa citesti cartea Un sarut la miezul noptii publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un sarut la miezul noptii

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Domnisoara Katherine Daltry nu crede nici in basme, nici in finaluri fericite. Obligata de mama ei vitrega sa participe la un bal, Kate cunoaste un print… iar faptul ca nu-l trateaza ca pe un Fat-Frumos da nastere unei atractii irezistibile intre ei. Numai ca printul este promis unei alte femei, o printesa care, prin statutul ei social, l-ar ajuta sa-si implineasca ambitiile. Gabriel o place pe logodnica lui, dar nu o iubeste. Desi ar trebui sa-i faca curte viitoarei sale mirese, el o urmareste pe frumoasa Kate, cea plina de calitati, dar foarte saraca, si care, in plus, refuza sa-i dea atentie. In pofida prezentei unei nase binevoitoare si a unui condur de sticla, de data aceasta destinul conspira pentru a distruge si cea mai mica sansa de fericire pentru Kate si Gabriel. Dar un sarut la miezul noptii poate schimba totul……

Cartea Un sarut la miezul noptii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.