Home Carti PDF Un targ neobisnuit

[PDF] Un targ neobisnuit

Coperta Carte Un targ neobisnuit

Iti doresti sa citesti cartea Un targ neobisnuit publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un targ neobisnuit

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dupa ce a facut avere sfidand pericolele marilor din China, aventurierul si negustorul american Gavin Eliott se indreapta catre Londra, unde intentioneaza sa se stabileasca intr-o societate care i-a fortat familia sa plece, cu dezonoare, pe cand Gavin era doar un copil. Ajuns insa pe o insula din Indiile de Est, se vede nevoit sa intervina pentru a salva o femeie europeana vanduta la un targ de sclavi. Alexandra Warren s-a aventurat in Australia ca o tanara mireasa dornica de aventura. Peste doisprezece ani se intoarce acasa vaduva si mama, cand un atac al piratilor o desparte de fiica ei iubita si o condamna la o viata de robie. Miracolul salvarii apare in persoana unui capitan yankeu cu privire apriga, dispus sa-si riste viata pentru a o elibera. Lucrurile iau o turnura neasteptata, iar Gavin si Alex ajung la Londra ca doi straini uniti de secrete dureroase. Insa atractia si afectiunea depasesc repede trauma primei lor intalniri. Curand insa trecutul se intoarce sa ii schimbe viata lui Gavin si sa ameninte iubirea pasionala pe care a gasit-o incheind un targ neobisnuit….

Cartea Un targ neobisnuit PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.