Home Carti PDF Un timp al schimbarilor

[PDF] Un timp al schimbarilor

Coperta Carte Un timp al schimbarilor

Iti doresti sa citesti cartea Un timp al schimbarilor publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un timp al schimbarilor

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Istoria popoarelor central europene se intrepatrunde adanc. Cehii, slovacii, polonezii, ungurii, romanii, croatii, slovenii au trait sute de ani o istorie comuna, care s-a confundat in mare parte cu istoria Imperiului Habsburgic. Relatiile politice si dinastice dintre aceste popoare, schimburile lor economice si culturale au creat desigur o cultura si un destin aparte. Criza feudalismului, la inceputul secolului al XVI-lea, a marcat o separare de drumuri: in Vest, obligatiile feudale ale taranilor sunt diminuate, se dezvolta civilizatia si economia urbana, apar primele elemente precapitaliste; dimpotriva, in Europa Centrala structurile feudale sunt intarite. Iluminismul si Epoca Revolutiilor schimba esential coordonatele politice si culturale ale zonei, pregatind prefacerile din secolul al XX-lea….

Cartea Un timp al schimbarilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.