Home Carti PDF Vaccinarea: eroarea medicala a secolului

[PDF] Vaccinarea: eroarea medicala a secolului

Coperta Carte Vaccinarea: eroarea medicala a secolului

Iti doresti sa citesti cartea Vaccinarea: eroarea medicala a secolului publicata de Vidia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vaccinarea: eroarea medicala a secolului

Editura: Vidia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Imunologia moderna demonstreaza, dimpotriva, ca actul vaccinal constitue o lezare grava a integritatii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusuri. Virusurile si retrovirusurile devenite pasive de-a lungul evolutiei se gasesc in stare latenta in toate organismele animale si umane, pierzandu-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic. Introducerea in organism (prin vaccinare) a virusurilor vii sau atenuate ii pot permite acestuia sa reconstitute acest capital si sa dobandeasca o virulenta noua ori sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid. Procesul se numeste recombinare genetica. (HIV este cu certitudine rezultatul unei astfel de recombinari.) Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt tinute in secret. Se stie astazi, la o suta de ani dupa moartea sa, ca Pasteur a fost un geniu al trisarii, al plagiatului, al trucarii statisticilor, al traficului de influenta, al publicitatii bine regizate si ca diversele sale experiente vaccinale au fost falsificate, dupa cum marturisesc chiar colaboratorii sai. In sfarsit, cititorul va afla despre cardasia al farmaco-medico-politica ce dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ca vaccinarea a devenit un fel de act de credinta intr-o religie ale carei dogme sunt false si ai carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical….

Cartea Vaccinarea: eroarea medicala a secolului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.