Home Carti PDF Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?

[PDF] Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?

Coperta Carte Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?

Iti doresti sa citesti cartea Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente? publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Include informatii despre toate vaccinurile recomandate copiilor Este posibil ca vaccinurile obligatorii sa declanseze tulburari de dezvoltare si boli autoimune? Guvernul american calculeaza in secret cati oameni vor ramane infirmi pe viata sau vor muri in urma vaccinarilor? Sunt noile vaccinuri testate pe subiecti care nu banuiesc nimic? Cat de protejat este copilul tau fata de efectele pe termen scurt si lung ale acestor injectii „miraculoase“?Ca sa afli cat de sigure si de eficiente sunt vaccinurile, citeste ceea ce au de spus in aceasta privinta Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), Administratia Americana pentru Alimente si Medicamente si Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Afla ce au descoperit cercetatorii independenti si marturiile unor parinti ai caror copii au avut de suferit in urma vaccinarilor. Cartea cuprinde sute de informatii precise si detaliate, 30 de diagrame si peste 900 de referinte, astfel incat toate afirmatiile sa poata fi verificate. Orice parinte preocupat de sanatatea copilului va putea lua apoi o decizie responsabila, in cunostinta de cauza, in privinta beneficiilor si riscurilor vaccinarii copiilor. Neil Z. Miller este jurnalist de investigatie din domeniul medicinei si un sustinator al ocrotirii sanatatii pe cai naturale. A scris numeroase articole si carti despre vaccinuri si este director al Thinktwice Global Vaccine Institute. Are o diploma in psihologie si este membru al organizatiei Mensa….

Cartea Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente? PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.