Home Carti PDF Valul furios

[PDF] Valul furios

Coperta Carte Valul furios

Iti doresti sa citesti cartea Valul furios publicata de Alma? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Valul furios

Editura: Alma

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Capitanul Ross Poldark, devenit membru al Camerei Comunelor, descopera ca intre micile dispute caracteristice vietii rurale din Cornwall si masinatiunile politice din capitala tarii exista o deosebire uriasa. Adaptarea este dificila, mai ales ca activitatea parlamentara il tine departe de sotia lui, Demelza. Relatia lor este deja incordata, caci peste ei planeaza umbra lui Hugh Armitage, tanarul ofiter cu care Demelza a avut la un moment dat o aventura pasionala. George Warleggan, rivalul lui Ross, nu se impaca nicidecum cu gandul ca si-a pierdut locul de deputat in favoarea acestuia. Insa acum isi doreste rangul de cavaler, pe care il considera o incununare a ascensiunii sale si un cadou binemeritat pentru sotia lui, Elizabeth, fata de care nutreste o iubire profunda, impletita cu o gelozie bolnavicioasa. Verisoara lui Elizabeth, Morwenna, si-a vazut curmat visul de a-si croi un viitor cu Drake Crane, fratele Demelzei, caci o casatorie aranjata a aruncat-o in bratele vicarului Osborne Whitworth. Acum, suferind de o depresie cumplita, nu intrezareste nici o iesire. Incheierea secolului ii va aduce impreuna pe George si Ross, uniti de o pierdere mai mare decat rivalitatea lor – iar Morwena si Drake, de o tragedie care le aduce speranta……

Cartea Valul furios PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.