Home Carti PDF Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii

[PDF] Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii

Coperta Carte Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii

Iti doresti sa citesti cartea Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii

Editura: Corint Junior

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: James Patterrson a scris mai multe carti-bestseller de top decat orice autor in viata, vandute in peste 300 de milioane de exemplare!Familia Kidd nu s-a dat niciodata in laturi de la o vanatoare de comori!Cea mai tare aventura a lor ii poarta pe membrii familiei Kidd pe urmele unei comori pierdute in Arctica de gheata!Cand cel mai mare jaf din istorie are loc la Moscova, familia Kidd se grabeste sa salveze situatia – dar in loc sa fie luati in seama, membrii acesteia sunt acuzati ca ar fi autorii jafului. Comoara furata trebuie recuperata cat mai repede si Beck si Bick Kidd sunt la un pas de a fi aruncati intr-o inchisoare din Rusia pentru o infractiune pe care nu au comis-o. Vor gasi ei tezaurul inestimabil in mijlocul Arcticii inghetate?Si cel mai important – vor reusi sa scape cu viata?…

Cartea Vanatorii de comori vol. 4. Primejdii in varful lumii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.