Home Carti PDF Viata Sfantului Ignatie Briancianinov

[PDF] Viata Sfantului Ignatie Briancianinov

Coperta Carte Viata Sfantului Ignatie Briancianinov

Iti doresti sa citesti cartea Viata Sfantului Ignatie Briancianinov publicata de Areopag? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Viata Sfantului Ignatie Briancianinov

Editura: Areopag

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Scrierile Sfantului Ignatie Briancianinov s-au raspandit in toata lumea ortodoxa. Cartea de fata ne prezinta viata lui, ne prezinta incercarile prin care a trecut in vremea in care scria cartile duhovnicesti atat de apreciate astazi. Veti vedea o viata care pare plina doar de dureri si necazuri. O viata din care miraculosul lipseste aproape cu desavarsire. O viata care pare neconventionala, daca o raportam la vietile pline de minuni ale altor sfinti contemporani cu el. Dar, tocmai prin aceasta, ea ne poate intari in lupta duhovniceasca. Pentru ca prezinta incercari asemanatoare, din multe puncte de vedere, cu cele prin care trec multi crestini, monahi, preoti sau chiar si ierarhi din vremurile noastre. Modul in care a trecut prin ele Sfantul Ignatie este ceea ce il diferentiaza de ceilalti. El ne arata ca sfintenia nu este o cale pe care binecuvantarea dumnezeiasca aduce doar mangaieri si bucurii duhovnicesti. Ci este o cale a crucii. Dar a crucii aducatoare de Inviere….

Cartea Viata Sfantului Ignatie Briancianinov PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.