Home Carti PDF Vietnam – ghid turistic

[PDF] Vietnam – ghid turistic

Coperta Carte Vietnam - ghid turistic

Iti doresti sa citesti cartea Vietnam – ghid turistic publicata de Linghea? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vietnam – ghid turistic

Editura: Linghea

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Vietnamul are o identitate nationala puternica. Tara se mandreste cu o mostenire culturala unica, cu un caracter pronuntat sud-est asiatic, dar si cu puternice influente chinezesti (avand in vedere rivalitatea si proximitatea de China).Incursiune in obiectivele turistice ale Vietnamului: Golful Halong, Orasul Ho Si Min, Hoi An si multe altele Activitati: De la cumparaturi de matase la scuba diving si catarati pe varful Fansipan; sunt multe de trait in timpul liber Recomandari culturale: Temple, teatru de papusi pe apa si tuneluri secrete; o mai buna intelegere a Vietnamului trecut si actual Sfaturi utile: Cazare, mancare si orientare; observatii si ghidare avizata in calatorie…

Cartea Vietnam – ghid turistic PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.