Home Carti PDF Vila de pe colina

[PDF] Vila de pe colina

Coperta Carte Vila de pe colina

Iti doresti sa citesti cartea Vila de pe colina publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vila de pe colina

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Vila de pe colina este povestea frumoasei Mary Panton, curtata de un gentleman a carui cerere in casatorie ezita s-o accepte, desi cintareste la rece toate avantajele care ar decurge de aici. Si asta pentru ca Mary are si o latura romantica, visind la gesturi de daruire fata de cineva care o poate aprecia la adevarata ei valoare. Intilnirea cu un strain misterios si nefericit pare ocazia perfecta sa-si puna in practica aceasta idee neobisnuita. Strainul este un refugiat de razboi sarac si disperat, iar gestul ei altruist il marcheaza dincolo de orice asteptari. Inainte de revarsatul zorilor, Mary se vede confruntata cu acte de o cumplita violenta, silita sa ceara ajutorul unui barbat dubios si sa accepte ca viata ei nu va mai fi niciodata la fel….

Cartea Vila de pe colina PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.