Home Carti PDF Virtutile esecului

[PDF] Virtutile esecului

Coperta Carte Virtutile esecului

Iti doresti sa citesti cartea Virtutile esecului publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Virtutile esecului

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cum ar fi daca am privi esecul cu alti ochi? Astazi, cel mai adesea, esecul are o receptare negativa: vedem in esec o slabiciune, o greseala, nicidecum o dovada de curaj sau un mod de a capata experienta. Cu toate acestea, succesul pur, fara piedici sau evenimente neplacute, este rar intalnit. Charles de Gaulle, Rafael Nadal, Steve Jobs, Thomas Edison, J. K. Rowling sau Barbara, cu totii au cunoscut esecuri zdrobitoare inainte de a cunoaste succesul. Relatand cursul vietii lor si numeroase altele din perspectiva lui Marcus Aurelius, a Sfantului Apostol Pavel, a lui Nietzsche, Freud, Bachelard sau Sartre, aceasta carte ne invata ca trebuie sa ne valorificam esecurile. De asemenea, ea ne arata ca fiecare incercare la care suntem supusi ne ajuta sa devenim mai lucizi, mai combativi, pentru ca ne aduce fata in fata cu realitatea si cu dorintele noastre cele mai profunde. Avem astfel la indemana un mic tratat de intelepciune care ne calauzeste pe calea succesului garantat. CHARLES PEPIN este scriitor si filozof, tradus in peste douazeci de tari. Ultima sa carte, La joie (Bucuria), a aparut in 2015 la Editura Allary….

Cartea Virtutile esecului PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.