Home Carti PDF Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

[PDF] Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Coperta Carte Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Iti doresti sa citesti cartea Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Medicina este un domeniu aflat intr-o continua schimbare, prin experienta clinica si studiile care largesc mereu orizontul de cunoastere. Cartea de fata ii ofera viitorului asistent medical oportunitatea insusirii unor notiuni de baza din domeniul medicinei de laborator, la care se adauga modalitatile de prevenire si combatere a bolilor infectioase, precum si posibilitatile actuale de tratare a acestora. Lucrarea comprima si integreaza informatii importante din domeniul virusologiei, bacteriologiei, parazitologiei, micologiei si imunologiei, fiecare dintre aceste ramuri cunoscand o dezvoltare independenta remarcabila in ultimele decade. Intregul material respecta programa de pregatire a asistentilor medicali, adresandu-se tuturor elevilor scolilor sanitare, indiferent de specialitate….

Cartea Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.