Home Carti PDF Visul lui Joy

[PDF] Visul lui Joy

Coperta Carte Visul lui Joy

Iti doresti sa citesti cartea Visul lui Joy publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Visul lui Joy

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Joy are doar nouasprezece ani cand se trezeste prinsa intr-un joc al destinului pe care cu greu il poate controla. E inceputul anului 1957 cand se hotaraste sa paraseasca America, unde a crescut, pentru a ajunge in China, unde se afla adevaratul ei tata. Indurerata si dezamagita de familie, orbita de idealism si nepasatoare in fata pericolelor, se avanta intr-o lume necunoscuta. Intr-un proces de autocunoastere si impacare cu trecutul, Joy este hotarata sa-si urmeze visul oricare ar fi consecintele. Ingrijorata pentru fiica ei, Pearl pleaca in cautarea lui Joy, hotarata sa o salveze, indiferent care va fi pretul platit. Fetele din Shangahi isi continua in acest fel povestea, intr-un nou roman captivant semnat Lisa See….

Cartea Visul lui Joy PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.