Home Carti PDF Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati...

[PDF] Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale

Coperta Carte Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale

Iti doresti sa citesti cartea Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Richard Louv, autorul unor bestselleruri New York Times, care a lansat miscarea internationala Copiii si natura, ne propune, in aceasta carte, o reteta completa de conectare, cu putere si bucurie, la lumea naturala: 500 de activitati pentru copii si adulti Numeroase eseuri pline de inspiratie, o provocare pentru sistemul de gandire actual Sfaturi practice, simple si utile Autorul a fost printre primii care a atras atentia asupra fenomenului de indepartare a copiilor de lumea naturii, creand termenul-metafora „deficit de natura”. Tot el a subliniat beneficiile pe care le aduce conectarea puternica la natura: de la cresterea agerimii mentale si a creativitatii, pana la reducerea obezitatii si a depresiei; de la promovarea sanatatii si a starii de bine, pana la simpla bucurie de a petrece timp in natura. Vitamina N (de la Natura) este un ghid practic, complet, ce ar trebui sa aiba un loc special in biblioteca fiecaruia dintre noi, o carte deosebit de utila familiei si comunitatii. Citind-o, veti descoperi idei nu numai pentru parintii dornici de a impartasi cu copiii lor entuziasmul pentru natura, ci si pentru scolile care isi propun sa incorporeze activitatile in natura in curriculum sau pentru angajatii din sistemul de sanatate. Aceasta carte este o doza de inspiratie pura, reamintindu-ne sa ne formam un obicei din a ne uita la cerul plin de stele sau din a face o plimbare prin padure, experiente extraordinare si esentiale la orice varsta….

Cartea Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.