Home Carti PDF Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4

[PDF] Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4

Coperta Carte Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4 publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Stephen King, autorul volumului Vrajitorul si globul de cristal, a mai publicat Pistolarul, Tinuturile pustii, Alegerea celor trei. Cartile sale au aparut la editura Nemira in colectia Suspans. Roland, ultimul pistolar, si ceata lui de prieteni au scapat ca prin urechile acului dintr-o lume si au patruns in urmatoarea. Odata ajunsi acolo, Roland le spune o poveste din vechime, plina de aventura si iubire, in centrul careia se afla o fata neasemuit de frumoasa si de neinfricata pe nume Susan Delgado. Astfel, vor fi cu totii atrasi intr-un stravechi mister in care magia si pericolul se impletesc la tot pasul…Plasat intr-un decor de-o maretie legendara, plin de rasturnari neasteptate de situatie, presarat cu imagini rapitoare si personaje memorabile, Vrajitorul si globul de cristal atinge noi culmi ale rafinamentului povestirii care face din seria Turnul intunecat o realizare de neegalat….

Cartea Vrajitorul si globul de cristal, Turnul intunecat, Vol. 4 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.