Home Carti PDF Vrajmas

[PDF] Vrajmas

Coperta Carte Vrajmas

Iti doresti sa citesti cartea Vrajmas publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vrajmas

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Iordache, absolvent de geografie repartizat ca profesor intr-o comuna din Oltenia, e nemultumit de viata pe care o duce si se calugareste. Dupa o aventura de o noapte cu o straina va parasi insa manastirea, fiindca amintirea pacatului nu-i da pace. Isi gaseste linistea mult dorita alaturi de Oana, o tanara vaduva frumoasa si bogata, insa la un moment dat citeste pe Internet tot felul de teorii esoterice si pseudoreligioase. Curand, Iordache incepe sa creada ca e vizitat ba de inger, ba de diavol. Mai mult, are convingerea ca este controlat prin telepatie de un misterios personaj din Bucuresti, Ivan, un jurnalist pe care sentimentul ratarii il impinge spre esoterism. Asadar, isi paraseste iubita insarcinata si se refugiaza pentru scurta vreme la alta manastire, apoi urma i se pierde. Plecata in cautarea lui Iordache, Oana ajunge sa-i impartaseasca nelinistile, iar in mintea ei incolteste banuiala ca fiul pe care urmeaza sa-l nasca ar putea fi o intrupare a diavoluluiā€¦…

Cartea Vrajmas PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.