Home Carti PDF Vreau sa cunosc – Ferma

[PDF] Vreau sa cunosc – Ferma

Coperta Carte Vreau sa cunosc - Ferma

Iti doresti sa citesti cartea Vreau sa cunosc – Ferma publicata de Girasol? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vreau sa cunosc – Ferma

Editura: Girasol

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Asa cum anunta si titlul ei, colectia Vreau sa cunosc ! Isi propune sa dezvaluie celor mici cateva detalii interesante despre teme familiare lor. Fiecare pagina este ilustrata in intregime cu desene minutios realizate si viu colorate, iar textele sunt integrate atractiv in ansamblul imaginilor. Abtibildurile sunt special create pentru a atrage atentia asupra unor caracteristici sau detalii relevante. Cum se numeste locul in care dorm porcii de la o ferma ? Dar cel in care mananca si se odihnesc caii ? Cum arata o turma de oi ? Ce este transhumanta ? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care raspunde cartea de fata, incercand sa prezinte viata si activitatea dintr-o ferma de animale….

Cartea Vreau sa cunosc – Ferma PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.