Home Carti PDF Vremea postului si a infranarii

[PDF] Vremea postului si a infranarii

Coperta Carte Vremea postului si a infranarii

Iti doresti sa citesti cartea Vremea postului si a infranarii publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vremea postului si a infranarii

Editura: Sophia

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Colectia Theosis isi propune sa prezinte iubitorilor de frumusete duhovniceasca o serie de scrieri patristice care nu au avut pana in clipa de fata sansa de a fi talmacite in limba romana. Aceste texte, pe langa cele deja existente in limba noastra, alcatuiesc filonul care a hranit sufletul si trupul plurietnic al Ortodoxiei, prilejuind impartasirea acestuia de Revelatia Logosului Intrupat, spre curatire, luminare si indumnezeire. Inauguram aceasta colectie cu Scrisorile pascale ale celui intre Sfinti Parintelui nostru Chiril al Alexandriei, o opera unica in felul ei, un imn de lauda inchinat Invierii Domnului si o chemare la redescoperirea prieteniei autentice cu Dumnezeu….

Cartea Vremea postului si a infranarii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.