Home Carti PDF Windows on the World

[PDF] Windows on the World

Coperta Carte Windows on the World

Iti doresti sa citesti cartea Windows on the World publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Windows on the World

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Imaginati-va ce au simtit pe 11 septembrie 2001 oamenii care erau in World Trade Center…” O carte despre evenimentele dramatice din Twin Towers, mai exact o confesiune in care autorul recompune minut cu minut, micul dejun pe care un tata divortat si cei doi fii ai sai il iau in Windows on the World, restaurantul aflat la etajul 107 din turnul nordic, primul dintre cele doua Twin Towers care a fost lovit, ultimul care a cazut. Castigatoare a premiilor Prix Interallie in 2003 si Independent Foreign Fiction Prize in 2005, cartea Windows on the World este cronica ultimelor minute de dinaintea prabusirii.”O carte coplesitoare. Te bulverseaza si te lasa fara replica.” Financial Times”Acum se stie destul de precis ce s-a intamplat la ora 8, 46. Un Boeing 767 de la American Airlines, care transporta 92 de pasageri, din care 11 membri ai echipajului, s-a izbit de fatada de nord a turnului nr. 1. Se stie, de asemenea, ca nici una dintre cele 1344 de persoane captive in cele 19 etaje aflate deasupra locului de impact nu a supravietuit. Evident, aceasta informatie elimina orice suspans din cartea de fata. Cu atat mai bine: nu este un thriller; doar o tentativa – poate menita esecului – de a descrie indescriptibilul (…). Martorii atesta ca majoritatea victimelor au supravietuit pana la prabusirea cladirii la 10, 28. Au suferit 102 minute – durata medie a unui film hollywoodian.” Frédéric Beigbeder…

Cartea Windows on the World PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.