Home Carti PDF Xaver de H. Rose

[PDF] Xaver de H. Rose

Coperta Carte Xaver

Iti doresti sa citesti cartea Xaver scrisa de H. Rose si publicata de Alomgyar Kiado? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Alomgyar Kiado

Descriere completa: A 19 eves Leila egy atlagos iskolai nap utan hazafele indul, csakhogy nem erkezik meg. Ot es a varos lakoit fegyveres katonak terelik az ismeretlen elkeritett Zonaba. A hely egy tabor, ahol a halal szelleme veszi korul az embereket. A pusztulas vilagaban Leila lat valakit, aki irant egyszerre erez felelmet es vonzalmat. Kek szeme teljesen megbabonazza. De van ott mas is, aki szem nelkul is lat mindent, es nem turi, ha beleszolnak a tervebe. A tervbe, melyben nem szerepelt egy kulonos talalkozas. H. ROSE harmadik regenye, a Xaver egy lebilincselo romantikus tortenet, melyben a misztikum uj oldalarol mutatkozik be. Egy olyan vilag tarul eled, mely nem fekete vagy feher, ahol nehez meghuzni a hatart a jo es a rossz kozott. Ha belekezdesz, tanuja leszel a tulvilag haragjanak es rabja leszel egy elerhetetlen szerelem tortenetenek…

Cartea Xaver in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.