Home Carti PDF Zatul

[PDF] Zatul

Coperta Carte Zatul

Iti doresti sa citesti cartea Zatul publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zatul

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Peisajul magic al basmelor rusesti si realitatile stranii ale luptei pentru supravietuire constituie fundalul cautarii de sine si aventurilor tanarului Benedikt, in aceasta antiutopie proiectata undeva in viitor, la vreo doua sute de ani dupa o explozie nucleara. Moscova se afla intr-o noua Epoca de Piatra. soarecii reprezinta sursa de hrana si moneda de schimb, iar birocratia si tirania sunt in floare. Benedikt lucreaza ca scrib, copiind manuscrise atribuite unui singur om, dictatorul aflat la putere. Descoperind gustul pentru lectura, ajunge sa ucida pentru a mai citi o Carte. Si peste tot si toate planeaza umbra Zatului, creatura deopotriva infricosatoare si misterioasa, a carei identitate se ghiceste (sau nu?) in final….

Cartea Zatul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.