Home Carti PDF Zece negri mititei

[PDF] Zece negri mititei

Coperta Carte Zece negri mititei

Iti doresti sa citesti cartea Zece negri mititei publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zece negri mititei

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Romanul a aparut in noiembrie 1939 si s-a bucurat de un succes fara precedent. Acum, la 75 de de la publicare, Zece negri mititei a trecut testul timpului: este cel mai cunoscut si cel mai vandut roman mystery din toate timpurile. „Scrisesem cartea Zece negri mititei pentru ca subiectul parea atat de complicat, incat m-a fascinat de la bun inceput. Zece oameni trebuiau sa moara fara ca povestea sa devina ridicola, iar faptasul, evident. M-am apucat de scris dupa o planificare indelungata si elaborata, iar rezultatul a fost satisfacator. Subiectul era simplu, clar si derutant totodata, dar cu toate astea avea o explicatie perfect logica; de fapt, era nevoie de un epilog care sa lamureasca lucrurile.“ Autobiografia – Agatha Christie…

Cartea Zece negri mititei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.