Home Carti PDF Zece romani pe care ii stie toata lumea – Hagi. Nadia....

[PDF] Zece romani pe care ii stie toata lumea – Hagi. Nadia. Nastase. Zamfir. Ceausescu. Dracula.. de Dan Silviu Boerescu

Coperta Carte Zece romani pe care ii stie toata lumea - Hagi. Nadia. Nastase. Zamfir. Ceausescu. Dracula..

Iti doresti sa citesti cartea Zece romani pe care ii stie toata lumea – Hagi. Nadia. Nastase. Zamfir. Ceausescu. Dracula.. scrisa de Dan Silviu Boerescu si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi in format PDF sau in format fizic apasand butonul de mai jos. Ultimul pret pe care l-a avut aceasta carte a fost 10.99 lei, dar pentru a afla pretul actual iti recomandam sa il verifici aici! Pe langa formatul PDF, formatul ePub sau Mobi a inceput sa fie din ce in ce mai folosit in special pentru cartile care sunt citite de pe tableta, mobil sau ereader.

Citeste Cartea Zece romani pe care ii stie toata lumea – Hagi. Nadia. Nastase. Zamfir. Ceausescu. Dracula..

Informatii utile despre Zece romani pe care ii stie toata lumea – Hagi. Nadia. Nastase. Zamfir. Ceausescu. Dracula..

Editura: Integral

Pret: 10.99 lei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Romania a oferit lumii o serie de mituri. reale sau fictiuni livresti. care au sedus imaginatia visatorilor. de la Vampirul Dracula. portretizat initial de scriitorul irlandez Bram Stoker si devenit. apoi. obiect al fascinatiei hollywoodiene. la dictatorul modern Nicolae Ceausescu. care a tinut mortis sa se plimbe cu caleasca prin Londra impreuna cu Regina Elisabeta a II-a. Gheorghe Hagi – Nadia Comaneci – Ilie Nastase reprezinta o tripleta magica de sportivi. fiecare avand o inzestrare unica dar si excentricitati sau ciudatenii care le-au conturat personalitati iesite din comun. Naistul Gheorghe Zamfir este considerat reincarnarea moderna a Zeului Pan. in vreme ce Sergiu Nicolaescu a avut in cinematografele din China aproape un miliard de spectatori…..