Home Carti PDF Zeii pusi pe rele

[PDF] Zeii pusi pe rele

Coperta Carte Zeii pusi pe rele

Iti doresti sa citesti cartea Zeii pusi pe rele publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zeii pusi pe rele

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sa fii zeu grec nu mai e ce-a fost odata. Da, intr-adevar, cei 12 zei din Olimp traiesc si in secolul nostru, dar in saracie si nitelus cam ingramaditi intr-o casa din Londra, locuinta de care nu sunt prea multumiti. S-au mutat in acesta casa „noua“ inca din 1665, cand ciuma doborase preturile de pe piata imobiliara. Facem cunostinta cu Appolo care e cuplat cu Afrodita, potrivit principiului ca mai bine face sex cu Afrodita decat deloc, si cum nici una dintre celelalte zeite nu voia sa se culce cu el… Afrodita lucreaza la linia erotica, iar Hefi (Hefaistos), zeul fierarilor si sotul Afroditei, e atat de slut pe cat e ea de frumoasa. Tratat cu dispret de restul familiei, totusi el e cel care face toate renovarile si reparatiile din casa. Ares, zeul razboiului: fratele vitreg al lui Appolo, cu care imparte camera, si, spre ciuda sa, e amantul favorit al Afroditei. Dionisos e managerul unui bar, in vreme ce Ceres e… gradinar. Artemis incearca din rasputeri sa mentina pacea in sanul „familiei“, dar cum zeii isi pierd puterile, se ivesc tot felul de necazuri… amuzante, dar numai pentru cititori! Caci Parliament Hill e atat de departe de Olimpul mult iubit!…

Cartea Zeii pusi pe rele PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.