Home Carti PDF Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret

[PDF] Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret

Coperta Carte Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret

Iti doresti sa citesti cartea Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: De la autorul bestsellerului international No god but God, avem acum o biografie fascinanta, provocatare si meticulos documentat, care pune in discutie ipotezele adanc inradacinate despre omul pe care il cunoastem drept Isus din Nazaret. Cu doua mii de ani in urma, un predicator evreu itinerant si facator de minuni strabatea Galileea, adunand adepti pentru a pune bazele a ceea ce el numea „Imparatia lui Dumnezeu“. Miscarea revolutionara pe care a lansat-o era atat de amenintatoare la adresa oranduielii existente, incat acest om a fost prins, torturat si executat ca un criminal de stat. In deceniile ulterioare mortii sale rusinoase, adeptii lui il vor numi Dumnezeu. Analizand secole de mituri, Reza Aslan arunca o lumina noua asupra celor mai influente si enigmatice personaje istorice, examinandu-l pe Isus prin lentila erei tumultoase in care a trait: Palestina secoluluiintai, o perioada plina de fervoare apocaliptica. Confruntandu-l pe Isus din Evanghelii cu sursele istorice, Aslan descrie un om plin de convingere si pasiune, macinat totusi de contradictii; un om al pacii care isi indemna adeptii sa se inarmeze cu sabiil un exorcist si un tamauitor care le poruncea discipolilor lui sa-i pastreze secreta identitatea; si, in sfarsit, „Regele iudeilor“ inclinat spre razbunare, a carui promisiune de eliberare de sub ocupatia Romei a ramas neimplinita in scurta sa viata. Zelotul arunca o perspectiva proaspata asupra uneia dintre cele mai fascinante povesti spune vreodata, afirmand natura radicala si tranformatoare a vietii si misiunii lui Isus din Nazaret. Rezultatul este o biografie provocatoare, elegant scrisa care are pulsul unui roman alert: portretul stralucit si unic al unui om, al unei persioade si al nasterii unei religii….

Cartea Zelotul. Viata si epoca lui Isus din Nazaret PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.