Home Carti PDF Ziua a 7-a

[PDF] Ziua a 7-a

Coperta Carte Ziua a 7-a

Iti doresti sa citesti cartea Ziua a 7-a publicata de Dharana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ziua a 7-a

Editura: Dharana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Medic de formatie, Andrei Calaras se aventureaza cu romanul “Ziua a 7-a” in lumea istoriei, dar si a religiei, combinand cu maiestrie suspansul si misterul, dragostea imposibila cu sentimentul datoriei. Pe langa scriitura solida si sigura a paginilor, se simte spontaneitatea, imaginatia, toate impletite cu seriozitatea si precizia matematica a unui adevarat om de stiinta. Personajele ce se deruleaza rand pe rand prin fata cititorului apartin, aproape in totalitate, lumii intelectuale, iubitoare de arta asociata, parca, prin definitie, unei atmosfere invaluite in aroma de tutun si ”stropite” cu un coniac valoros. Am putea incerca sa definim aceasta carte, dar cred ca ar fi mai bine sa va asezati comod intr-un fotoliu si sa va cufundati in lumea creata de Andrei Calaras.„Daca, la un moment dat, o sa va intrebati: „Oare chiar asa s-a intamplat?”, inseamna ca ati fost deja contaminati de boala ce cuprinde toate personajele, “o boala speciala, cu un nume ciudat: Iacob”, iar autorul a reusit sa va covinga ca unul dintre cele mai importante lucruri in viata noastra este sa ne punem intrebari si, mai ales, sa nu acceptam un raspuns unic, fara argumente credibile.”Odilia Rosianu…

Cartea Ziua a 7-a PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.