Home Carti PDF 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata...

[PDF] 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata de Kevin Leman

Coperta Carte 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata

Iti doresti sa citesti cartea 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata scrisa de Kevin Leman si publicata de Imago Dei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Imago Dei

Descriere completa: Vrei sa stiide ce sotul tau se inchide in el, se infurie sau nu vrea sa vorbeasca cu tinece l-ar schimba in genul de barbat amabil, care te asculta, te respecta, te ajuta la treburile casnice, este un tata bun si te iubeste asa cum ti-ai dori sa fii iubita„Trebuie doar sa inveti cateva lucruri simple, elementare“ – spune dr. Kevin Leman – si sotul tau va face orice ca sa te multumeasca. 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata iti va arata de ce calea spre inima unui barbat este atat de ingusta. Dr. Kevin Leman, psiholog cunoscut la nivel international, o personalitate cunoscuta la radio si televiziune si un vorbitor apreciat, si-a invatat ascultatorii din lumea intreaga si i-a amuzat cu umorul si cu psihologia lui practica…

Cartea 7 lucruri pe care el nu ti le va spune niciodata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.