Home Carti PDF Acvacultura animala. Broaste. Moluste. Lipitori. Crustacee de Nicolae Gh. Turliu

[PDF] Acvacultura animala. Broaste. Moluste. Lipitori. Crustacee de Nicolae Gh. Turliu

Coperta Carte Acvacultura animala. Broaste. Moluste. Lipitori. Crustacee

Iti doresti sa citesti cartea Acvacultura animala. Broaste. Moluste. Lipitori. Crustacee scrisa de Nicolae Gh. Turliu si publicata de Stefan? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Stefan

Descriere completa: … prin acvacultura animala pasnica, se pot obtine cantitati mari de carne de la organismele acvatice pe care omul le foloseste in alimentatie precum pestii, crustaceele, molustele, broastele etc. Prin acvacultura se poate realiza o calitate deosebita a speciilor care se cresc, iar productiile sunt pe masura. Despre cresterea acestor animale in tara noastra s-a scris, dar productiile nu au fost la nivelul potentialului. Piscicultura fiind o specializare complexa a fost tratata ca disciplina separata. De remarcat ca aceste animale acvatice se pot livra, exporta nelimitat, fiindca nu se impune o anumita cota de catre Uniunea Europeana…

Cartea Acvacultura animala. Broaste. Moluste. Lipitori. Crustacee in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.