Home Carti PDF Afaceri in stil punk de James Watt

[PDF] Afaceri in stil punk de James Watt

Coperta Carte Afaceri in stil punk

Iti doresti sa citesti cartea Afaceri in stil punk scrisa de James Watt si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: Dupa ce a petrecut 7 ani pe Atlanticul de Nord, James Watt a revenit in Scotia si a pus bazele berariei artizanale Brew Dog alaturi de bunul sau prieten, Martin Dickie. Nu au avut un plan de afaceri, ci doar dorinta de a revolutiona consumul de bere si de a-i molipsi pe ceilalti cu pasiunea lor pentru berea artizanala. Si le-a reusit. In cativa ani, Brew Dog a devenit o afacere uriasa – o fabrica de bere artizanala cunoscuta in toata lumea, cu baruri de-a lungul si de-a latul mapamondului si cu sute de mii de fani. Odata cu rescrierea registrelor contabile si cu demararea acestei revolutii, James Watt si Brew Dog au inventat un mod nou de a face afaceri. Afaceri in stil Punk surprinde esenta metodei lui James intr-un manifest accesibil si sincer. Printre crezurile sale se numara si: Banul e rege. Banii reprezinta oxigenul si viata companiei tale. Tine cu dintii de fiecare banut ca si cum viata ta ar depinde de el. N-o sa-ti vina sa crezi, dar chiar asa este. Fa-i pe oameni sa te urasca. N-o sa castigi nimic daca te straduiesti sa-i multumesti pe toti, asa ca nu-ti mai bate capul cu asta. Lasa-i pe cei care te urasc sa toarne gaz pe foc si-n timpul asta tu concentreaza-te pe fanii inraiti. Fura din alte domenii si reinventeaza. Inspira-te de peste tot – mai putin de la oamenii din aceeasi industrie. Detesta interviurile. Acestea nu arata niciodata cat de bun este un posibil angajat in general, ci doar cat de priceput este la interviuri. Mai bine scoate-l la un test drive si vezi cat de pasionat este si cat se potriveste cu restul echipei. James Watt a pornit o rebeliune impotriva berilor de masa, fara gust, prin fondarea Brew Dog. Berea artizanala, barurile si crowdfundingul au ajutat aceasta afacere sa se dezvolte fulminant si sa-si castige renumele pretutindeni in lume. In aceasta carte isteata si amuzanta, autorul isi deapana povestea aratand cum se pot face ferfenita regulile si cum se poate fonda o companie dupa bunul plac. Un ghid al antreprenorului anarhic si inde..

Cartea Afaceri in stil punk in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.