Home Carti PDF Antonio Gramsci. Caietul 10. de Antonio Gramsci

[PDF] Antonio Gramsci. Caietul 10. de Antonio Gramsci

Coperta Carte Antonio Gramsci. Caietul 10.

Iti doresti sa citesti cartea Antonio Gramsci. Caietul 10. scrisa de Antonio Gramsci si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Dintre autorii italieni ai secolului XX, Antonio Gramsci este cel mai cunoscut pe plan international. Utilizarea pe scara larga a ideilor, conceptelor si categoriilor sale se datoreaza atat caracterului antidogmatic si eterodox, cat si originalitatii remarcabile prin care a inovat traditia marxista. Lucrarea sa principala, intitulata Caietele din inchisoare, in ciuda caracterului fragmentar, s-a remarcat prin bogatia si amploarea subiectelor acoperite, atragand interesul unui larg spectru de specialisti din diverse discipline din intreaga lume…

Cartea Antonio Gramsci. Caietul 10. in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.