Home Carti PDF Apelul mortilor de Ian Rankin

[PDF] Apelul mortilor de Ian Rankin

Coperta Carte Apelul mortilor

Iti doresti sa citesti cartea Apelul mortilor scrisa de Ian Rankin si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: Ian Rankin, numarul 1 in topul autorilor de romane politiste din Marea Britanie, va este acum adus in Romania de Editura LEDAFiti gata pentru intalnirea cu celebrul inspector Rebus!Ce pot avea in comun crimele in serie, politica locala si reuniunea la nivel inalt G8 din Scotia?In orasul Edinburgh s-a comis inca o crima – dar pentru ca victima este un violator recent eliberat din inchisoare, politistii nu depun prea mare efort in rezolvarea cazului. Lucrurile se vor schimba insa simtitor atunci cand intra in scena celebrul, dar si problematicul inspector John Rebus. Impreuna cu sergentul Siobhan Clarke, mai tanara sa colega, acesta descopera dovezi ca un criminal in serie se afla in libertate…In aceeasi perioada, in Scotia se desfasoara reuniunea la nivel inalt G8. La un dineu organizat in deschiderea acestui eveniment, unul dintre parlamentarii invitati isi pierde viata. Inspectorul Rebus investigheaza si aparenta sinucidere a acestuia, dar sefii sai, care din motive necunoscute doresc sa musamalizeze totul, ii retrag cazul. Cum Rebus nu a respectat insa niciodata regulile, iar Siobhan are motive foarte personale pentru a vana un politist insarcinat cu reprimarea tulburarilor publice, incepe o lupta inversunata impotriva propriilor colegi…O combinatie exploziva de actiune si politica… pe fundalul celei mai incercate saptamani din istoria recenta a Marii Britanii..

Cartea Apelul mortilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.