Home Carti PDF Anul lui billy miller pb de Kevin Henkes

[PDF] Anul lui billy miller pb de Kevin Henkes

Coperta Carte Anul lui billy miller pb

Iti doresti sa citesti cartea Anul lui billy miller pb scrisa de Kevin Henkes si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Billy Miller tocmai a inceput clasa a doua si are mari emotii. Oare e suficient de destept? S-a mai ?i lovit la cap in vacanta. in plus, sta la masa cu nesuferita de Emma, care il tot necaje?te, si a suparat-o pe doamna Silver, invatatoarea lui, chiar din prima zi. Marile drame ale lui Billy sunt legate de lucrurile marunte: cum sa faca sa stea treaz o noapte intreaga sau cum o sa invete pe de rost poezia pentru serbare. Zilele din anul lui Billy Miller se aduna ca un bulgar de zapada rostogolit pe indelete, cu toate momentele traite din plin, fie ele mai frumoase sau mai grele…

Cartea Anul lui billy miller pb in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.