Home Carti PDF Apa neagra de T. J. MacGregor

[PDF] Apa neagra de T. J. MacGregor

Coperta Carte Apa neagra

Iti doresti sa citesti cartea Apa neagra scrisa de T. J. MacGregor si publicata de Vremea? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vremea

Descriere completa: Timp de ani de zile, mai multi copii au disparut fara urma in Florida Keys, rapiti de cine stie ce psihopat. Iar acum, o mama, gata de orice, trece prin cele mai intunecate carari ale necunoscutului ca sa-si gaseasca fetita, chiar daca, pentru asta, trebuie sa ajunga intr-un loc in care orice alegere poate avea consecinte teribile, pe care nimeni nu le poate prevedea. In mod surprinzator, in spatele pseudonimului T. J. Mac Gregor se ascunde o autoare, al carei editor a considerat ca romanele politiste scrise de barbati se vand mai bine. Nascuta si crescuta in Caracas, Venezuela, Patricia Janeshutz Mac Gregor a scris peste 30 de romane si 15 carti de astrologie, tarot, yoga. In 2002 a fost recompensata cu premiul Edgar Allan Poe Award pentru romanul „Nevazuti“…

Cartea Apa neagra in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.