Home Carti PDF Autori si opere. Culturi occidentale, Vol. I de Ion Ianosi

[PDF] Autori si opere. Culturi occidentale, Vol. I de Ion Ianosi

Coperta Carte Autori si opere. Culturi occidentale, Vol. I

Iti doresti sa citesti cartea Autori si opere. Culturi occidentale, Vol. I scrisa de Ion Ianosi si publicata de EuroPress? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: EuroPress

Descriere completa: Printre autorii discutati ii amintim pe Italo Svevo, Franz Kafka, Robert Musil; Heinrich Heine, Friedrich Nietzsche, Martin Heidegger: dupa cum se vede, in majoritatea lor de limba germana. Volumele Autori si opere intregesc monografiile profesorului Ion Ianosi, prima – pe cele despre Thomas Mann si Hegel, cea de a doua – despre Dostoievski si Tolstoi, cea de a treia – despre Constantin Noica. Astfel, ele implinesc preocupari de o viata cu privire la figuri tutelare din literatura si filosofia germana, rusa si romaneasca, din ultimele secole…

Cartea Autori si opere. Culturi occidentale, Vol. I in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.