Home Carti PDF Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator de Klaus Kling

[PDF] Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator de Klaus Kling

Coperta Carte Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator

Iti doresti sa citesti cartea Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator scrisa de Klaus Kling si publicata de Sport Turism? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sport Turism

Descriere completa: Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea si creativitatea in acest domeniu. Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile si cu inca si mai putine ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuante (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experienta speciala sa cunosti intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu si nealterat – si asta doar cu cheltuieli reduse. Manualul de fata, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii si informatii: • De la orz la bere – cum functioneaza?• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferentele, modul de lucru.• Ce ustensile ii sunt necesare berarului?Instrumentele clasice si cele foarte noi.• Fabricarea berii acasa – explicata si inregistrata pas cu pas. Cu peste 100 de retete de bere, alese din intreaga lume, modificate special pentru a fi preparate intre proprii patru pereti. Incepand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare “Berar artizanal (IHK)”, care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach…

Cartea Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.