Home Carti PDF Bratara de aur de Eugen Giurgiu

[PDF] Bratara de aur de Eugen Giurgiu

Coperta Carte Bratara de aur

Iti doresti sa citesti cartea Bratara de aur scrisa de Eugen Giurgiu si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Un ghid narativ pentru emigrantul roman in Canada Eugen Giurgiu, prozator romano-canadian, autor torontonian, spirit muzical, animat de o fragilitate seniorala, creeaza personaje de subtirimea foii de tigara. Emigrantii, mai cu seama, sunt scosi pe scena inchiriata pentru o seara: nouveaux riches, perdanti, megalomani, toape, ori, memoriabil prin expresie hilara, vreun militar de cariera:„- Dar aici, in Canada, cu ce va ocupati? Nu v-au solicitat fortele armate?- Nu cunosc destul de bine engleza, doamna, sa traiti.“Observatia e fina; temele – pitoresti; tonul – vag amuzat si impersonal. Poetica lui Eugen Giurgiu, om care isi ingrijeste gradina, este delicat exilica…

Cartea Bratara de aur in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.