Home Carti PDF Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii de Dalai Lama

[PDF] Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii de Dalai Lama

Coperta Carte Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii

Iti doresti sa citesti cartea Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii scrisa de Dalai Lama si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Calea budismului tibetan face parte din colectia Metta a editurii Curtea Veche si constituie o trecere in revista a principalelor aspecte ale uneia dintre cele mai interesante ramuri ale religiei si intelepciunii orientale. Cartea este un ghid clar si precis despre modalitatile in care putem pune capat suferintei si descoperi fericirea, intocmit de cel mai vestit maestru spiritual budist al zilelor noastre: Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV-lea. In aceasta lucrare impregnata de spirit, Dalai Lama descrie cum poate contribui religia la binele omenirii si accentueaza rostul aplicarii rationale a preceptelor religioase si a intelegerii adevaratelor nevoi ale umanitatii. Renumit pentru chipul sau mereu surazator si mesajul lui de iubire, compasiune si pace, Dalai Lama explica aici pe indelete rolul Dharmei – educatia, scopul si mijloacele generarii mintii iluminate si etapele eliberarii mintii de aspectele neesentiale ale cautarii adevarului. Cele trei aspecte principale ale caii si Stadiile caii spre iluminare, bazate pe realizarile si experienta lui Je Tsongkhapa (faimos erudit in materie de budism tibetan), sunt, de asemenea, descrise in amanunt de Dalai Lama.„Sa facem in asa fel incat secolul XXI sa fie unul al tolerantei si al dialogului.“ – Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV-lea..

Cartea Calea budismului tibetan. Sfarsitul suferintei si descoperirea fericirii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.