Home Carti PDF Cantec Lin de Leila Slimani

[PDF] Cantec Lin de Leila Slimani

Coperta Carte Cantec Lin

Iti doresti sa citesti cartea Cantec Lin scrisa de Leila Slimani si publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Pandora M

Descriere completa: Roman distins cu premiului Goncourt 2016 Cantec lin: o poveste despre nebunia obisnuita. Le Figaro Cand Myriam, mama a doi copii mici, se hotaraste, in ciuda reticentei sotului ei, sa-si reia activitatea, cuplul incepe sa caute o bona. Dupa o serie de interviuri, o angajeaza pe Louise, care cucereste rapid afectiunea copiilor si ajunge sa ocupe un loc central in caminul familiei. Treptat insa, cercul dependentei reciproce se inchide, ducand la producerea unei tragedii. Dincolo de descrierea minutioasa a tanarului cuplu si a personajului fascinant si misterios al bonei, se intrevede tabloul epocii in care traim, cu conceptiile sale despre dragoste si educatie, raportul dintre dominatie si bani, prejudecati de clasa ori culturale. Stilul frust si transant al lui Leïla Slimani, intrepatruns de franturi de poezie sumbra, invaluie povestea inca de la primele pagini intr-un suspans captivant. Cantec lin te prinde in paginile lui cu o forta uimitoare, ce vine atat din maiestria cu care autoarea stapaneste povestea, cat si din stilul precis, clinic, incisiv. Le Monde O carte necrutatoare despre raporturile de putere si excluderea sociala. L’Express Cantec lin nu este un roman politist, ci mai degraba o poveste tragica. Télérama O carte care se citeste cu sufletul la gura. O capodopera. Europe 1…

Cartea Cantec Lin in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.