Home Carti PDF Cartea despre HYGGE. Arta daneza de a trai bine de Louisa...

[PDF] Cartea despre HYGGE. Arta daneza de a trai bine de Louisa Thomsen Brits

Coperta Carte Cartea despre HYGGE. Arta daneza de a trai bine

Iti doresti sa citesti cartea Cartea despre HYGGE. Arta daneza de a trai bine scrisa de Louisa Thomsen Brits si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: Hygge (pronuntat aproximativ „hiu-ga”) inseamna sa ai sentimentul ca apartii unui loc. Inseamna caldura, confort si multumire. Hygge este o traditie si o emblema a natiunii daneze de multi ani. Dar nu este obligatoriu sa fii danez ca sa intelegi si sa te bucuri de hygge: cu totii recunoastem temele universale care stau la baza practicarii sale – apartenenta, increderea, conectarea, comuniunea, reciprocitatea, inrudirea, siguranta, caminul, multumirea, autenticitatea, prezenta si iubirea. Aceasta carticica fascinanta va va ajuta sa intelegeti ce inseamna hygge si sa o aplicati in viata de zi cu zi. Faceti-va un ibric de cafea, relaxati-va in fotoliul preferat si descoperiti singuri cum va puteti imbunatati viata cu ajutorul Cea mai buna carte despre filosofia hygge. – You Magazine Filosofie pentru un trai plin de insemnatate. – The Guardian Aceasta carte este un exemplu de frumusete. – Irish Examiner..

Cartea Cartea despre HYGGE. Arta daneza de a trai bine in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.