Home Carti PDF Cartea transformarilor uluitoare de Veronica Ray

[PDF] Cartea transformarilor uluitoare de Veronica Ray

Coperta Carte Cartea transformarilor uluitoare

Iti doresti sa citesti cartea Cartea transformarilor uluitoare scrisa de Veronica Ray si publicata de Sapientia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sapientia

Descriere completa: Indiferent de varsta, sex, religie sau studii, acest cuvant – comunicare – cu tot ceea ce presupune, ne da mari dureri de cap tuturor. Adeseori creeaza confuzii, neintelegeri, conflicte si chiar suferinta datorate, in primul rand, interpretarii gresite a ceea ce presupune si cere de la noi comunicarea. A comunica nu inseamna doar a transmite celui care se afla in fata ta o propozitie. Adevarul este ca intreaga noastra viata, din momentul nasterii si pana in ultima clipa a existentei, vrem sau nu vrem, trebuie sa comunicam si sa relationam cu semenii nostri. Ingrijorator este faptul ca noi oamenii acordam foarte putina atentie si importanta acestui aspect ce ne urmareste involuntar intreaga existenta si suferim aproape zi de zi datorita neintelegerii corecte si abordarii lipsite de intelepciune a sensului comunicarii. Si daca aceasta sacaitoare comunicare ne urmareste orice am face si oriunde am fi, de ce sa nu depunem un efort constient pentru a afla cat mai multe despre abordarea acesteia, cu scopul de a-i aduce imbunatatiri? Acest subiect m-a preocupat mult, vazand cat de greu imi era in trecut sa ma fac inteleasa de ceilalti si mai ales, cat de dificil ii era interlocutorului meu sa inteleaga cu adevarat ceea ce doream sa ii comunic! Nu o singura data, aceasta neintelegere a generat confuzii, conflicte si chiar suferinta!In timp, propunandu-mi sa aduc imbunatatiri acestui important aspect al vietii mele, am realizat ca o comunicare plina de respect si de iubire aduce cu sine, intotdeauna, armonie si o mai buna intelegere, facandu-mi viata mai usoara…

Cartea Cartea transformarilor uluitoare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.